BURSA / NİLÜFER - Demirci Ortaokulu

Şbt

4. ve 5. Sınıflarımız "Çarparım Bilirsin" yarışmasına katılımınızı bekliyoruz. Hazırlık süreci 19-23 Şubat arası.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”

Okulumuz öğrencileri "Hacıvat ve Karagöz " gölge oyunu sergilediler.

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencileri “Sevgi”konulu şiir dinletisini sergilediler.

Ara

Birincimiz ("Nice bahadur cenk etti. dün-ü gün ay ve yıldız ayrılmasın diye.") cümlesi ile  5-C sınıfımızdan Zeynep DOĞAN olmuştur.

Bütün öğrencilerimizi katılımları ve katkıları dolayısıyla tebrik ediyoruz.

Diğer öne çıkan cümlelerimiz: İblisi dostu sanan narın yesiri olur. Unutma, zalimlerin akıbeti er yada geç zar etmektir.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Öğrecilerimizin hazırlamış oldukları program için teşekkür ediyoruz.

Muhtarımıza ve belediye yetkililerine katkıları için teşekkür ediyoruz.

Okul Aile Birliğimize ve diğer tüm katılımcılarımıza ikramları dolayısıyla teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebedi hayata intikalinin  yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Avrupa Kod haftası münasebetiyle 9-20 Ekim tarihleri arasında okulumuz 5.sınıf öğrencilerimiz ile kodlabüyü sitesi üzerinden kodlama etkinlikleri gerçekleştirdik.

Etkinliğimize 5A. 5B ve 5C sınıfı öğrencilerimizin tamamı (80 kişi) katıldı. Etkinlik Bursa -Nilüfer - Demirci Ortaokulu aracılığıyla online gerçekleştirildi.

Etkinliği tamamlayan öğrencilerimize katılım sertifikalarını verip onları onure ettik.

Öğrencilerimiz etkinliği büyük bir istekle tamamladılar.Hem kodlamayla tanıştılar, hem de ekran başında faydalı ve eğlenceli zaman geçirdiler.