BURSA / NİLÜFER - Demirci Ortaokulu

May

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamaında gerçekleştirilen yıl sonu sergisine katıldık. Sergide emeği geçen öğretmen öğrenci ve idarecilerimize; stantımıza uğrayarak bizi onure eden tüm misafirlerimize ve Nilüfer Kaymakamımız Murat SÜZEN'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeği buluşmamızı gerçekleştirdik.

Mrt

Nilüfer Kaymakamımız Murat SÜZEN  ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet ALTINOK okulumuzu ziyaret ettiler.

Mrt

4B sınıfı MİSA SANAT KAHVESİ ve İPEK EVİ ziyaretindeki etkinlikleri neşe ile yaptılar. Çok keyif aldılar...ileri dönüşüm hakkında bilgi aldılar.

Mrt

Türk milletinin büyük mücadelesi sonunda istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutladık.
 Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

Ramazan ayı sınıflar arası pano yarışması sonuçları açıklandı.

Seçmekte oldukça zorlandık ama oy çokluğuyla en iyi pano 7/B sınıfı panosu oldu.

Mrt

12 Mart 1921 tarihinde TBMM´de yapılan oylama sonucunda Mehmet Akif´in şiiri, İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

İstiklal Marşının Kabul Edildiği Günü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma programımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Nilüfer Belediyesinin sponsorluğunda öğrencilerimiz Uludağ'da kayak yapmanın tadına vardılar. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Hoşgeldin Ramazan. Ramazan etkinliklerimiz en güzel pano yarışmasıyla devam edecek.

Mrt

Etap etap yapıp tamamladığımız yarışmamızda 4. ve 5. sınıf öğrencilerimiz çarpma yeteneklerini sergilediler. Kaybedeni olmayan bu güzel yarışmamızı eğlenceli bir final ile bitirdik.

Mrt

Okulumuzda Ramazan ayı sevincini yaşatmak amacıyla
4,5,6,7 ve 8. sınıflar arasında “Ramazan Ayı Pano Süsleme Yarışması” düzenlenmektedir.

Son katılım:15 Mart

Şbt

4. ve 5. Sınıflarımız "Çarparım Bilirsin" yarışmasına katılımınızı bekliyoruz. Hazırlık süreci 19-23 Şubat arası.

Şbt

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”

Okulumuz öğrencileri "Hacıvat ve Karagöz " gölge oyunu sergilediler.